About

Hi, wij zijn Lieke & Stephanie & dit is onze winkel Liefste Boutique.

About us

We leven onze droom! We zijn twee soulmates die alles met elkaar delen, zo ook de liefde voor Fashion. Onze droom werd dan ook een aantal jaren geleden werkelijkheid: Liefste Fashion openden haar deuren. We staan nooit stil en houden dan ook van avontuur en uitdagingen. Zo brainstormen we elke dag, eigenlijk urenlang kletsen. Waar wij vrouwen het allerbeste in zijn! Toen kwam dan ook het geweldige idee LIEFSTE BOUTIQUE.

Liefste Boutique

LIEFSTE BOUTIQUE gaat jou verrassen, prikkelen & inspireren! Laat je verrassen door onze Fashion, maar ook het prachtige interieur. Het oud engelse behang met zeefdrukken van vogels en bloemen, authentieke toonbank afgewerkt met koperen randen tot handgemaakte kasten. Het interieur weerspiegelt onze Fashion collecties, Feminien, Craftmanship met oog voor detail en design. Met onze Fashion nemen we je mee op reis! Waan jezelf met de looks door de straten van 1 van onze Europese hoofdcapitals als een chique lady! We willen je gaan inspireren dat je met 1 outfit meerdere looks kan uitstralen : van sophisticated tot city chic.

Brands

De liefde voor Scandinavische mode is groot. Deze merken staan dan ook altijd voor quality, design & detail. Met trots presenteren we dan ook onze Scandinavische merken oa: Karen by Simonsen, Sofie Schnoor, Bruuns Bazaar, Second Female, Gestuz, Just Female & 5 Units.

Ontdek ook in de Liefste Boutique onze lifestyle collectie. Lieve, leuke & prachtige cadeaus voor je allerliefste vriendin of verwen heerlijk jezélf. De collectie bestaat uit woonaccessoires, postcards, kaarsen, en nog veel meer moois! Liefste is een shopping ervaring!

Beleef het Liefste gevoel!

Liefs,

Lieke & Stephanie

Contact

info@liefste-fashion.nl

Snellestraat 16, 5211 EN, ‘s-Hertogenbosch

+31 73 612 6885


Made with love by Liefste. All rights Reserved.